Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client32366/web46438/nieuwboom/include/local_settings.php on line 4

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/clients/client32366/web46438/nieuwboom/include/CHTMLView.php on line 40

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/clients/client32366/web46438/nieuwboom/include/Page/CPage.php on line 258
De Rotterdamse School

Test Aanvragen

Een JG Nieuwboom proeftest is gratis. Deze is bedoeld voor studenten en voor een eerste kennismaking. Bedrijven mogen slechts eenmalig gebruik maken van deze gratis optie. Betalende klanten krijgen uitgebreide aanwijzingen hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen op het gebied van positie pakken. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om naar aanleiding van de testresultaten in gesprek te komen met De Rotterdamse School voor Talentontwikkeling. Dat kan in de vorm van individuele gesprekken, intervisie of groepstrainingen.
Proeftest (voor kennismaking en studenten)
Testbundel
Jaarabonnement € 1550,- per jaar

Emailadres

Vormen van verdere begeleiding naar aanleiding van het JG Nieuwboom-model:

Individueel:
In een serie coachgesprekken wordt het huidige vermogen van positie pakken verkend. Aan de hand van concrete praktijksituaties wordt bekeken of de huidige situatie ook overeenkomt met de gewenste situatie. Door de velden van Remming en Risico verder te bestuderen, en te werken met praktijkopdrachten, word je Ruimte uiteindelijk zo groot als jij hem zelf wenst.

Groepstraining:
Een training van vier uur voor maximaal twaalf deelnemers. De verschillende aspecten van het model worden in relatie gelegd met de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Meestal worden de trainingen gevolgd door intervisiesessies.

Intervisie:
Intervisiesessies duren twee uur en zijn bedoeld voor maximaal zes personen. Per groep zijn er minimaal drie sessies. De deelnemers delen hun praktijkervaringen met het positie pakken, dragen zelf oplossingen aan en delen hun leerervaringen onder deskundige begeleiding.

Neem voor meer informatie contact op met De Rotterdamse School voor Talentontwikkeling.